Biltvätt - Allt du behöver veta om Biltvättar
Biltvätt i Uppsala

Biltvätt i Uppsala

Det finns totalt 4 biltvättar i Uppsala där flera av biltvättarna har mer än en person som är duktig på att tvätta bilen för hand. Det kan vara svårt i Uppsala att hitta den bästa biltvätten som dessutom håller ett lågt pris. En klar fördel är ifall du kan få rekommendationer av någon som ofta lämnar in bilen på tvätt och som kan tala om vilken biltvätt som är den bästa. Information, betyg och rekommendation om de som erbjuder biltvätt i Uppsala kan oftast hittas via nätet.

Då det finns flera bilvårdsföretag i Uppsala som tillhandahåller biltvätt och bilrekonditionering är det bra att kontakta några av dem i Uppland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de håller på med. Ifall du ringer till en biltvätt bör du veta vilken form av tvätt du vill ha till din bil, gärna i detalj. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos olika biltvättar och bilvårdare.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra biltvätt i Uppsala genom att kolla med någon tvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Bra biltvätt i Uppsala

STATOIL Automat

Fyrisparksvägen 1

preem

Kvarnängsgatan 53

STATOIL Automat

Kungsgatan 103

OKQ8

Skebogatan 2